EMAILEN
0320 219 483
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fietszitje snelkiezer

Voor 15 uur besteld = volgende werkdag geleverd
Nr1 fietszitjesspecialist
Zeer ruim assortiment

Nr1 fietszitjesspecialist

Zeer ruim assortiment

Vóór 15 uur besteld = volgende werkdag in huis


 

Fietszitje Snelkiezer

Een fietsstoeltje kiezen voor jouw kindje is best een lastige taak. Tuurlijk is het hartstikke leuk om samen met je kindje de wereld op de fiets te verkennen maar het is ook best spannend.

Fietszitjes voordelig kopen bij Fietsonline.com.

Om de keuze in het fietsstoeltjes “bos” voor jou makkelijk te maken hebben we de snelkiezer gemaakt. Hiermee kan je niet alleen het juiste fietszitje selecteren maar hebben we de accessoires en bevestigingsmiddelen ook overzichtelijk in kaart gebracht.

We hebben de fietsstoeltjes gecategoriseerd per merk en op leeftijd / lichaamsgewicht. “click” op het voorzitje of achterzitje van het merk dat jouw voorkeur heeft en vindt alle fietszitjes bij elkaar. Aan jou dan de keuze wat je mooi qua design en kleur op je fiets vindt passen.

Kies product en merk

Klik op een van de afbeeldingen en ga naar het gewenste product.

Kies leeftijd en merk

Diverse bevestigingsmethoden:

Een voorzitje bevestig je aan de stuurpen van je fiets. Indien je een transportfiets hebt, kan het zijn dat je voordrager “in de weg zit”. Heb je een e-bike dan heb je meer kabels aan je stuur en een kwetsbare display. Zaken om rekening mee te houden als je een voorstoeltje gaat aanschaffen. Mocht je vragen hebben of je op jouw fiets een voorstoeltje kan plaatsen, dan kan je altijd contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen.

Fietszitjes voordelig kopen bij Fietsonline.com.

Een achterzitje bevestig je op de achterdrager van je fiets. Deze drager moet wel belast kunnen worden met het gewicht van het stoeltje en je kindje. Mocht je achterdrager niet geschikt zijn om een fietsstoeltje te bevestigen dan kan je altijd nog het achterzitje bevestigen op je zadelbuis met een zadelbuisbevestiging. Ook hier geldt, kom je er niet uit of jouw fiets geschikt is voor een achterzitje, neem gerust contact met ons op.

Fietszitjes voordelig kopen bij Fietsonline.com.

Klantenservice

Wil je weten welk fietsstoeltje geschikt is voor jouw kind of heb je een andere vraag over fietszitjes, windschermen of over onze andere producten? Wij adviseren je graag over het juiste fietsstoeltje voor jouw fiets. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0320 219 483 of via email.