Over ons

Over Fietszitjesonline.nl

Fietszitjesonline.nl is jouw specialist in fietszitjes. We hebben niet alleen een breed assortiment aan fietszitjes, maar ook voor windschermen, bekleding, bevestigen en andere accessoires en onderdelen kun je bij ons terecht. Alles voor de perfecte fietsrit met je kindje.

Kwaliteit en veiligheid vinden we heel belangrijk. Daarom vind je bij ons alles van A-merken zoals Thule Yepp, Bobike, Qibbel, Urban Iki en Polisport.

Fietszitjesonline.nl is een zustersite van Fietsonline.com; de snelst groeiende online winkel in fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Fietsonline.com heeft meer dan 15 jaar ervaring en expertise op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

Onze service

Het team van Fietszitjesonline.nl is gemotiveerd en deskundig. Bij ons staat de klant centraal in services, unieke diensten en uiteraard de logistieke afhandeling. Gelukkig zien we tevreden klanten terug in onze reviews. Bij de Feedback Company geven onze klanten ons gemiddeld een 9. Iets om heel trots op te zijn!

Heb je vragen over onze producten? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ook chatten met onze klantenservice. Klik rechtsonder op het chat-icoontje.

Onze locatie

Apolloweg 220

8239 DB Lelystad

KVK-nummer : 65386752

BTW-nummer: NL856091698B01

Fietszitjesonline.nl is een zustersite van :